sterke dranken

Aromalampen &
sterke dranken

Genieten van een goed glas in een frisse omgeving? Dat kan en ook daarvoor moet u bij 'In den Echten Rooker' zijn.

Ashleigh & Burwood

Het ultieme product voor het verfrissen van uw huis!

Hoe werkt het?
Het geheim van de aromalamp van Ashleigh & Burwood is het gebruik van een speciaal hiervoor ontworpen katalytische steen om het aroma te verdampen. Hierdoor wordt de lucht op 3 verschillende manieren gezuiverd:

Langdurig en effectief kameraroma

De lamp is een uitstekende aromaverspreider, gelijkmatig en snel, door de hele kamer.

Vernietigt bacteriën en schimmel

De actie van de katalytische steen vernietigt een aantal bacteriën en schimmels. Dit is de oorspronkelijke technologie die in de 19de eeuw in Franse ziekenhuizen werd geïntroduceerd als hulpmiddel bij het afweren van infecties.

Verwijdert geurmoleculen

Geurmoleculen, zoals sigarettenrook en kookgeuren, worden daadwerkelijk door de actie van de katalytische steen afgebroken.
Wanneer u de lamp gebruikt, ruikt de lucht niet alleen schoner via het toevoegen van het aroma, maar het is nog schoner ook!
Daarnaast is de lamp ook een aantrekkelijk ornament voor de kamer. U hebt de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren en vormen die bij elk decor, stijl of kleurenthema passen.
Elke aromalamp wordt geleverd met een geschenkdoosje, instructies en een trechter. Ashleigh & Burwood biedt een groot assortiment aan van geuren van delicate bloemen, zoals lavendel en rozen, tot rijke houtsoorten als sandelwood en cypres. Er is tevens een geurloos alcohol, zodat u de lucht kunt zuiveren zonder een aroma toe te voegen.